Ποιοί Είμαστε

 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΑΛΚΥΟΝΗ» δημιουργήθηκε στην καρδιά του Ιλίου με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων και στοχευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε παιδιά, έφηβους, ενήλικες και οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε διάφορους τομείς της ζωής τους, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, την αναβάθμιση των γνώσεων και των ικανοτήτων τους, καθώς και να κατορθώσουν να γίνουν πιο λειτουργικοί για τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, στον οποίο κυριαρχούν η ομαδική δουλειά και η ζωντανή επικοινωνία, λειτουργώντας πάνω απ’ όλα με αγάπη και σεβασμό για το παιδί, τον έφηβο και την οικογένεια.

Το ΚΕΝΤΡΟ «ΑΛΚΥΟΝΗ» στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων (Λογοθεραπευτής, Ψυχολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός, Εργοθεραπευτής, Κοινωνικός Λειτουργός κ.λπ.), οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, είτε τηλεφωνικά είτε κλείνοντας μία ΔΩΡΕΑΝ 30λεπτη συνάντηση, ούτως ώστε να γνωρίσετε τον χώρο του Κέντρου μας, εμάς τους ίδιους, καθώς και να ενημερωθείτε και από κοντά για τις υπηρεσίες μας.